Mindenmás

Két ház gyulladt ki egyszerre Szegeden, a lakó kimenekült, a gázpalack bent maradt (frissítve: leégett a teljes tetőszerkezet)

Tüzesen indul a hét, információink szerint egyszerre két tűzesethez is riasztották a város tűzoltóit. A gyálaréti Apály utcában egy családi ház melléképülete kapott lángra, a Sziksósfürdőn lévő Bors utcában pedig maga a lakóház ég. Egy harmadik eset is történt, hajnalban a Röszkei Virágpiacon gyulladt ki egy tárolóépület, a szegedi tűzoltók megfékezték a tüzet.

Amit már tudni lehet a két esetről:

  • a gyálaréti esetnél a melléképületnél kiütött tűz nem a családi házat, hanem a szomszéd épületet veszélyezteti,
  • míg a környékben lakóktól úgy tudjuk, a Szikin történt tűznél a hétvégi házban tartózkodó lakó(k) kimenekült(ek), azonban egy gázpalack még bent van az épületben.

Mindkét eset friss, a szegedi tűzoltók cikkünk megírásának perceiben érnek ki a helyszínre, amint további információkat kapunk, cikkünk frissülni fog. Hajnalban egy harmadik tűzeset is volt, a Röszkei Virágpiacnál az egyik üzlet tárolóhelyisége kapott lángra, mint Molnár Krisztinától, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem sajtószóvivőjétől megtudtuk, a szegedi tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat.

FRISSÍTVE: MEGÉRKEZETT A KATASZTRÓFAVÉDELEM KÖZLEMÉNYE

Teljes terjedelmében égett egy hétvégi ház tetőszerkezete Szegeden, a Bors utcában – írja közleményében a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem. Az esethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik három vízsugárral eloltották a lángokat. A tűzeset következtében az épület tetőszerkezete megsemmisült. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb