Kikapcs

Nagyot robbant a szegedi CityRocks: egyedülálló nagyzenekari koncerttel csapnak nyáron a húrok közé Dunaújvárosban

Egyedülálló nagyzenekari koncertet ad a szegedi CityRocks a Dunaújvárosi Stadionban 2022. augusztus 6-án. Az egyedi színpadrendszeren 120-140 rockzenész mellett taiko dobosok, fúvósok játszanak majd együtt hazai és nemzetközi slágereket egy gyermekkórus közreműködésével.

HÁROMNAPOS ZENÉSZTÁBOR RÉSZEKÉNT KERÜL SOR A NAGYZENEKARI KONCERTRE

A nagyszabású koncert a csapat közleménye szerint az augusztus 5-6-7-én tartott háromnapos zenésztábor részeként kerül megrendezésre. Pénteken a Szalki-szigeten több zenekarnak, jam sessionöknek adnak helyet, szombaton a Dunaújvárosi Stadionban az esti órákban a CityRocks nagyzenekar ad majd egy két órás koncertet, majd azt követően a Hollywood Rose (Guns N’ Roses Tribute Band – Hungary) lép fel. Vasárnap pedig 40-50 zenész részvételével egy Rock Kamion fogja Dunaújváros utcáit járni.

ZENEI ENERGIABOMBA FOG ROBBANNI A SZEGEDI CITYROCKS – NAK KÖSZÖNHETŐEN DUNAÚJVÁROSBAN

“A CityRocks háromnapos zenésztábora során rock-kamionos felvonulást, a Szalki-szigeten koncerteket és jam sessionöket, örömzenéléseket is szervezünk. A tavalyi sikeres együttműködés eredményeképpen már szinte hazajövünk a Szalki-szigetre és Dunaújvárosba. Nagyon reméljük, hogy a háromnapos táborunkkal is egy zenei energiabombát robbantunk majd a megyeszékhelyen” – mondta Gajda Ferenc, a CityRocks főszervezője.

TAVALY A DUNAÚJVÁROSI FLASHMOBON 400 ZENÉSZ VETT RÉSZT

A CityRocks tavalyi, dunaújvárosi rockflashmobján 400 zenész vett részt. A koncertet több ezren nézték meg élőben, az ott készült kisfilmek pedig már 30 milliónál is több megtekintést értek el. A CityRocks eddigi koncertjfilmjeit pedig a média partnereiknek is köszönhetően már 160 milliónál többször nézték meg világszerte.

A NAGYZENEKARI KONCERT SZINTE EGYEDÜLÁLLÓ MAGYARORSZÁGON

 „A nagyzenekari koncert szinte egyedülálló Magyarországon, hiszen 120-140 énekes, és hangszeres vesz részt benne. A koncertre egy többszintes színpadrendszert építünk, emellett LED-falakra vetítjük ki a koncertet” – mondta el Révész Zsolt, a CityRocks kreatív vezetője.

A zenésztáborra 2022. április elsejétől lehet majd jelentkezni. A CityRocks idén, 2022-ben is tart több száz fős rockflashmobot, ennek időpontját és helyszínét hamarosan bejelentik.

Forrás, fotók és videók: cityrocks.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb