Blog

Mindenki nyugodjon meg: az RTL mellett gyorsan a Netflix is műsorra tűzte a Zelenszkij-sorozatot

Vasárnap érkezik “A nép szolgája” című ukrán sorozat az RTL Klubra, amelynek főszerepét a háború sújtotta Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij alakítja – olvasható a csatorna közleményében. Csak hogy biztos mindenkihez eljusson a napokban már majdnem Nobel-béke(?)díjra jelölt miniszterelnök színészi kvalitásait megcsillogtató sorozat, a Netflix is felvette kínálatába.

Még mielőtt bárki azt hinné, valamiféle személyi kultusz sorozatot takar a “Nép szolgája”, szólunk, bár a címből arra is következtethetnénk, hogy Zelenszkij elnök politikusi szolgálatáról szól, a helyzet egy kicsit más. A sorozat egy középiskolai tanárról szól, aki Ukrajna elnöke lesz, miután kikerül az internetre egy korrupcióellenes beszéde. A produkció 2015-ben debütált, és Ukrajnában sokan úgy gondolják, hogy Volodimir Zelenszkij ennek is köszönheti elnökségét.

A sorozatot IDE kattintva éred el a vadkeresztény értékek terjesztésével nem vádolható streaming-platformon, az RTL pedig március 20-án, vagyis vasárnap indítja a szériát, az első évad (van több is) minden vasárnap 18.50-től dupla epizóddal látható majd a csatornán. A 2015 és 2019 között gyártott széria epizódjait a televíziós sugárzást követően az RTL Most-on is megtekinthetik a nézők.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb