Szegedi Arcok

Cápák Között: olyat ajánlott a szegedi versenyzőnek Balogh Levente, amilyet még senkinek a műsor történetében

Szegeden járt a napokban a Cápák Közöttből ismert ásványvíz-király, Balogh Levente, aki a műsorban két hete viharos sikert aratott Dr. Pallagi Edinát látogatta meg Közép fasori laborítóriumában. A saját fejlesztésű natúrkozmetikumokat készítő, vállalkozó kedvű szegedi hölgynek olyat ajánlott a cápa, mint még senkinek a műsor történetében.

A szegedi Dr. Pallagi Edina március elején járt a Cápák Között című műsorban, mint a pitch-e során elmondta, az egyetemi pulpitust cserélte húsz év után a családi ház alagsorában kialakított laborjára, ahol saját fejlesztésű natúrkozmetikumait készíti. Jelenleg tizenkét termékből álló portfóliójában különböző arcápolási termékek találhatók, melyeket webshopján és partnerpatikákban értékesít. A Cápáktól 3 millió forintot kért fejlesztésre, amiért az első 3 év bevételéből tud felajánlani évi 15 százalékot.

Az egyik Cápának viszont egészen más ötlete támadt. Ilyen különleges ajánlatra még nem volt példa a műsor történetében, Balogh Levente egyenesen azt ajánlotta fel a szegedi vállalkozó hölgynek, hogy beveszi őt egy újonnan induló kozmetikai brand-jébe.

A szegedi Dr. Pallagi Edina szereplését itt tudod megnézni:

…a Balogh Levente oldalára feltöltött, a napokban megejtett látogatásról készült videót pedig itt:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb