Mindenmás

Autóshow volt a határon: összesen 44 millió forint értékű lopott kocsit kapcsoltak le Nagylakon és Csanádpalotán

Nem semmi dömping volt Csongrád-Csanád megye határátkelőin vasárnap, mint a rendőrség beszámolt róla, összesen 44 millió forint értékben foglaltak le autókat a nagylaki és csanádpalotai határátkelőkön, néhány röpke óra leforgása alatt.

Bemutatjuk a Csongrád-Csanád Megyei Autóshow 2022 modelljeit:

  • Egy 17 millió forint értékű Mercedes A200-at foglaltak le a Makói Rendőrkapitányság nyomozói a csanádpalotai határátkelőn. A 2022 márciusában, Lengyelországban forgalomba helyezett autóval egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre 2022. március 27-én 17 óra 30 perckor. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a luxusautó szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a lengyel hatóságok keresik.

A reggeli órákban, 7 óra 45 perckor egy másik román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre egy francia honosságú 535-ös BMW-vel, amit francia hatóságok kerestek. A 2,5 millió forint értékű autót is lefoglalták.

Csak hogy maradjunk a megszokott, sztenderd vonalnál, 12 óra 30 perckor és 13 óra 30 perckor szintén román állampolgárságú sofőrök szerették volna elhagyni az országot egy Mercedes A180-nal, valamint egy tavalyi évjáratú Volkswagen Golffal.

Mondanunk sem kell, hogy ezek sem voltak rendben, mindkét autót a finn hatóságok körözték, így a 10 és 14 millió forintot érő járműveket lefoglalták.

Fotók: Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb