Sport

Nagy Péter újra magyar bajnok lett, közben az év prosztóságát csinálták meg vele

“Egy újabb magyar bajnoki cím a zsebben” – adta hírül közösségi média oldalán Nagy Péter szegedi súlyemelő. Mint írta, a verseny nem úgy alakult ahogy tervezte, a bajnokság közben jött elő rajta a megfázás és a szédülés, így nem kockáztatott semmit, annyit emelt, amennyit kellett. A szegediek óriását a hétvégi siker mellett egy roppant felháborító inzultus is érte, mint beszámolt róla, díszvendégnek hívták egy jövő hétvégi eseményre, majd a sportág felső vezetésének kérésére visszamondták azt.

Ha úgy vesszük, ez a cikkünk egy dupla hír,

  • egyrészt, szól Peti újabb masters bajnoki címéről,
  • másrészt pedig, a bevezetőben említett, felháborodott inzultusról.

A HÉTVÉGÉN ÚJRA BAJNOK LETT A SZEGEDI ÓRIÁS

Tatabánya adott otthont szombaton a 2022-es évi Masters Országos Bajnokságnak, melyen Nagy Péter a dobogó legfelső fokára lépett. A szegedi súlyemelő arról számolt be, hogy a verseny nem úgy alakult ahogy tervezte, a bajnokság közben jött elő rajta a megfázás és a szédülés, így nem kockáztatott semmit, annyit emelt, amennyit kellett. “Inkább készülök a következő versenyekre, de majd szigorúan csak akkor ha jobban leszek” – írta Facebook oldalán.

MEGTISZTELŐ FELKÉRÉS, MAJD HIDEG ZUHANY

A tatabányai sikerekkel együtt egy egészen pofátlan meglepetés is érte a legutóbbi 3 olimpián egyedül magyarként részt vett szegedi ikont. Nagy Péter jövő szombatra kapott meghívást, hogy a Soroksár Kupa című nemzetközi verseny díszvendége legyen. Eddig minden stimmel, örömmel elvállalta a felkérést, viszont ezt követően jött a fekete leves:

“…délután 2 óra magasságában a szervező felhívott, hogy a sportág (súlyemelés) felső vezetése nem akarja hogy ott legyek és így ő nem tud mit tenni, vissza kell hogy mondja a szereplésemet” – írta közösségi média oldalán. Értetlenül állt a dolgok előtt, arra a kérdésére, hogy ki és mit mondott nem kapott választ. “Úgy voltam vele hallgattassék meg a másik fél is. A szövetség elnökét nem értem el, azt a választ kaptam hogy majd a jövő héten keressem, az SMS-ezésünek ki is másoltam, így nem jutottam sajnos egyből az ügy végére, de már eddig is érdekes ami itt folyik” – írta.

Megkereste a főtitkár asszonyt is, aki nem tudott az esetről. Mint írta, a dolog érdekessége, ha a szervező nem mond igazat, nem csak a súlyemelést de a vezetőséget is elég rossz színben tűnteti fel, ráadásul szintén nem elhanyagolható szempont, hogy az illető gyermeke is elnökségi tag.

A teljes sztorival az esti órákban jövünk, addig is, fókuszáljunk a jóra: szívből gratulálunk a masters OB első helyhez Nagy Péternek!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: click over here now
'Fel a tetejéhez' gomb