Mindenmás

Karambol történt a Sportcsarnoknál, több sérült is van (frissítve)

Teherautó és személygépkocsi ütközött az újszegedi Városi Sportcsarnok bejáratától pár méterre, a Temesvári körút és a Székely sor találkozásánál – tudtuk meg Ákos és Laci nevű olvasóinktól, az értesülésre Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese is ráerősített. A baleset 9 előtt történt pár perccel, a rendőrségtől úgy tudjuk, több sérült is van.

Cikkünk megírása közben jött az üzenet Vivientől, aki azt írja, Szőreg irányában komoly torlódás kezd kialakulni, bár ő még át tudott haladni 9 után pár perccel. Tamás nevű olvasónk szerint az autó a Székely soron, Odessza felől érkezett, amikor az ütközés megtörtént, ez utóbbi információt egyelőre nem tudta megerősíteni a rendőrség. A helyszínen mindkét autóból elfolyt az olaj.

A helyszínelést nemrég kezdték meg, a mentők és a tűzoltók is kiérkeztek, ha Szőreg felé tartasz, javasoljuk, még a Fő fasornál fordulj le balra és kerüld el a baleset helyszínét.

FRISSÍTVE: ÚJABB OLVASÓI FOTÓK ÉRKEZTEK

A helyszínről újabb fotók érkeztek, plusz némi információ is: a helyszíni szemle várhatóan még egy órát fog igénybe venni. Ákos után Attilától is kaptunk fotókat, hálásan köszönjük őket, továbbra is a Szeged365 olvasói a legjobb paparazzik!

FRISSÍTVE (2.0): VÉGET ÉRT A HELYSZÍNELÉS, ZAVARTALANUL HALAD A FORGALOM

Délelőtt 10 után véget ért a helyszínelés, a forgalom már zavartalanul halad. A délelőtti órákban Gábortól is kaptunk egy adag fotót a helyszínről, köszönjük szépen!

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Köszönjük szépen a fotókat Ákosnak és Attilának, az információkat pedig Lacinak, Vivinek és Tamásnak!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: micro step mini
'Fel a tetejéhez' gomb