Mindenmás

A szaharai por, az időjárás és a drogbáró Escobar, avagy trollkodott egyet az OMSZ is Tibi atya oldalán

Két nappal ezelőtt Szegeden trollkodott egy hatalmasat Tibi atya, most pedig az egyik poszt csevejébe az Országos Meteorológiai Szolgálat is beszállt. Nem is gondoltuk volna, hogy a csicska gyász, a szaharai por, az időjárás, és a drogbáró Escobar egy lapon fog szerepelni valaha, ám ezt Tibi atyának és az OMSZ-nek sikerült egy kalap alá hoznia.

Tehát, Tibi atya csütörtökön posztolt egyet a népes követőkkel megáldott oldalán, ami így hangzott: “Nem az eső esik, csak Isten sír, hogy ilyen csicska gyász vagy”, majd a poénos beszólást már az Országos Meteorológiai Szolgálat sem hagyta annyiban, így megindult a párbeszéd a két fél között, ami így hangzott:

  • OMSZ: “Teológiai vitába nem keverednénk, de itt meg tudjátok nézni, hogy hol esik az eső. Persze csak akkor, ha jól esik.”
  • Tibi atya: “a szaharai por helyett nem tudnátok kolumbiait intézni? Haver kérdezi.”
  • OMSZ: “Majd szólunk, ha az Escobar nevű trópusi ciklon képződik (természetesen a havernak).”

Nem kellett sokat várni, ugyanis a párbeszéd mögött megindult a kommentcunami, és mindenki poénosra fogta a párbeszédet. Volt, aki azt írta, hogy “a gazdák jobban imádkoztak az esőért, mint Tibi atya a kolumbiai cuccért”, de olyan is akadt, aki szerint “még szerencse, hogy az Úr nem minden nap figyel le rád, mert olyan időjárásunk lenne mint Angliának”.

TIBI ATYA SZEGEDET SEM KÍMÉLI

“Már megint ásatások vannak a szegedi szentélyem előtt, lassan már meg se ismerem a kocsmámat, ha nincs széttúrva az aszfalt, meg nem áll Bobcat vagy platós IFA előtte” – poénkodott szerdán Tibi atya a közösségi oldalán arra utalva, hogy már jó ideje zajlanak a munkálatok a Stefánián, aminek a látványát, mint írja: ivás nélkül el sem lehetne viselni Szegeden.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb