Mindenmás

Lázár János is részvétet nyilvánított a mindszenti vonatbalesetben elhunytak hozzátartozóinak, sógoraival utazott a kisteherautó sofőrje

„Őszinte részvétem az áldozatok családjainak, a sérülteknek mielőbbi felépülést kívánok!” – írja közösségi oldalán a frissen megválasztott hódmezővásárhelyi országgyűlési képviselő, Lázár János, aki a kora reggeli tragikus kimenetű vonatbalesetre reagált. Mint kiderül, a végzetes reggelen a sofőr sógoraival utazott a kisteherautóban.

Mint korábban megírtuk: kisiklott és oldalára borult egy vonat Mindszentnél, miután egy kisteherautóval ütközött. A baleset következtében többen megsérültek és többen meghaltak. A súlyos vonatbalesetre most Lázár János, országgyűlési képviselő is reagált:

SÓGORAIVAL UTAZOTT A KISTEHERAUTÓ SOFŐRJE

A Bors információi szerint a kisteherautót vezető sofőr a sógoraival utazott a végzetes reggel. Összesen heten tartózkodtak a járműben. Mint a lap tovább írja, a balesetben öt férfi a helyszínen életét vesztette, majd a mentők két férfit fej- és végtagsérülésekkel szállítottak kórházba.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb