Sport

A Diósgyőri VTK vezetőedzője lett a Szegedről távozó Dragan Vukmir

Csütörtökön írtuk meg, hogy azonnali szerződésfelmondást kért Dragan Vukmir, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője. Akkor még nem lehetett tudni, hogy hova igazolt át, viszont ma kiderült, hogy menesztették Kondás Elemért, a labdarúgó Merkantil Bank Ligában második helyen álló Diósgyőri VTK vezetőedzőjét, az utódja pedig a Szegedről távozó Dragan Vukmir lett.

Az MTI azt írja, hogy a miskolci klub pénteken a honlapján röviden annyit közölt, hogy a szakembert délelőtt felmentették a munkavégzés alól. Később bejelentették, hogy Kondás helyét a mai naptól Dragan Vukmir veszi át. A szerb és magyar állampolgársággal is rendelkező szakember játékosként háromszoros magyar bajnoknak és háromszoros kupagyőztesnek mondhatja magát az FTC, a Debrecen és Honvéd színeiben. Edzőként legutóbb a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát irányította, amelynél csütörtökön felmondott.

A DVTK KÉT PONTTAL ELŐZI MEG A SZEGEDET

A Debrecennel kétszeres magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes Kondás Elemér tavaly május végén szerződött a másodosztályba kiesett együtteshez, mellyel 31 NB II-es mérkőzésen hat vereség mellett 18 győzelmet és 7 döntetlen ért el. A DVTK hét fordulóval a vége előtt hét ponttal van lemaradva az éllovas Vasastól, és kettővel előzi meg a harmadik Szegedet. Az OTP Bank Ligába az első két helyezett jut fel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb