Szegedi Arcok

Szegedi cég lett az ország egyik legjobb munkáltatója, tarolt a Mystic Nails Hungary

Negyedik alkalommal lett MagyarBrands díjazott a szegedi székhelyű családi vállalkozás, a 15 éves Mystic Nails Hungary Kft. – írja vállalat sajtóközleményében. Mint kiemelték, 2018 óta minden évben megkapják ezt a díjat, ahol nemcsak mint Márkát, hanem mint Munkáltatót is elismerik őket.

A MagyarBrands díjazási rendszer évek óta értékel magyar vonatkozású márkákat. A program küldetése, hogy a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítsa a legsikeresebb hazai márkákra. A MagyarBrands Kiváló Munkáltatói Márka díj azért is különleges, mert elnyerésének feltétele, hogy a pályázónak nyernie kell a MagyarBrands másik kategóriájában is. A díj történetében a körömmárkán kívül kizárólag még egy vállalat mondhatja el magáról, hogy Márkaként és Munkáltatóként is díjazott lett. A díjat az alapító szülőpáros – Id. Gyimesi László és Gyimesi Lászlóné – vehette át ünnepélyes keretek között.

KÜLÖN FIGYELEM JUT A CÉGNÉL AZ EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSÉRE

A díj kiosztásánál figyelembe vették a bérezést, a fluktuációt, a béren kívüli juttatásokat és hogy milyen aktivitást végez a munkáltatói környezet javítása érdekében a vállalkozás. Ilyen plusz tevékenység például, hogy külön figyelmet fordít a dolgozók egészségének megőrzésére – nemrég az Endometriózis alapítvány képviselői tartottak tájékoztató előadást, melyet a cég CSR programján belül 200.000 Ft-al támogattak. A pályázatnál továbbá plusz pontnak számított a gyümölcs-, és csokinap, illetve az irodai masszázs is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb