Szegedi Arcok

Megmozdult a gumis szakma: nem tudták beszerezni a nyári gumiabroncsokat a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványánál, négyet kaptak ajándékba

A Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány saját honlapján és a Facebook-on osztotta meg azt a felhívását, miszerint a hozzájuk beérkező adományokból a mentőautók üzemanyagát még igen, de sajnos a nyári gumiabroncsokat már nem tudják megvásárolni. Nem csak országosan, még Szegeden sem. A felhívásra azonnal megmozdult a gumis szakma, így a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat is négy új gumiabronccsal bővülhetett.

Mint kiderült, a felhívást olvasva a Yokohama Magyarország felvette a kapcsolatot az Alapítvánnyal. Ők irányították őket a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványhoz, akiknek a örömmel ajánlottak fel a 4 db 235/65 R16 C – YOKOHAMA RY55 BluEarth-VAN típusú gumiabroncsot – olvasható a Yokohama Magyarország Facebook oldalán. Mint a posztban tovább olvasható, a szerelés is gyorsan meglett a szegedi Pór István nagylelkű felajánlásának köszönhetően. “Bízunk benne, hogy ezzel a felajánlással mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy minél több újszülött baba juthat el időben a megfelelő helyre” – tették hozzá.

Nagyon úgy tűnik, hogy ma az újszülöttek napja van, hisz ez már a második sikersztori, ami Szeged környékén történik:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb