Mindenmás

Napi pakk: sok-sok napsütés, és közel 20 fok lesz Szegeden az űrhajózás, és a rock and roll napján

Keddre végre tovaszáll a szél, és a fejünk felett napokig megtorpanó felhős időjárás, tehát napszemüveget elő: ma már zavartalan napsütésben, és közel 20 fokos melegben lehet részünk Szegeden, mindez az űrhajózás és a rock and roll napján. Főzd le gyorsan a jó meleg kávéd, mert itt a Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Gyula, Csaba, Csanád, Konstantin, Némó, Oxána, Szavanna, Szilárd és Zénó nevű olvasónknak!

ÉVFORDULÓK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Évfordulókban, és születésnaposokban is bővelkedünk kedden:

  • Ma van a rock and roll születésnapja. Annak emlékére hozták létre 68 évvel ezelőtt az emléknapot, hogy New Yorkban Bill Haley rögzítette Rock Around The Clock című lemezét.
  • Ugyancsak ma van az űrhajózás napja is, ugyanis 61 éve a Szovjetunióban Föld körüli pályára bocsátották a világ első, embert szállító űrhajóját, fedélzetén Gagarinnal.
  • 66 éve megszületett Andy Garcia kubai származású amerikai színész (A keresztapa 3, Leszámolás Denverben).
  • 51 éve született Shannen Doherty amerikai színésznő (Beverly Hills 90210; Bűbájos boszorkák).

NAPOS, KELLEMES IDŐJÁRÁST HOZ A KEDD SZEGEDRE

Kedden sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, említésre méltó csapadék nem várható Szegeden. Általában gyenge, mérsékelt marad a változó irányú szél. Reggel még fagyni fog, 0 fok körül alakul majd a hőmérséklet, de délutánra már 18 fokra van kilátás Szegeden.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ติดเน็ต ais
'Fel a tetejéhez' gomb