Sport

Valószínűleg ebben a szezonban már nem kézilabdázik Bánhidi Bence

Bánhidi Bence válogatott kézilabdázó makacs deréksérülése miatt a jelenlegi szezonban már szinte biztosan nem játszhat. A Pick Szeged beállója az M4 Sport csütörtöki Sporthíradójában elmondta, javul a sérülése, egyre jobban van a dereka, de még nem tudja pontosan, mikor térhet vissza.

Bánhidi Bence kiemelte, minden attól függ, hogy hogyan reagál a teste a rehabilitációra. Hozzátette, tervei szerint május közepe vagy vége felé kezdi újra az edzéseket, és bár szeretne minél hamarabb visszatérni, nem akarja elkapkodni.

A BOKASÉRÜLÉS SEM TETT JÓT BÁNHIDI BENCÉNEK

A Pick Szeged beállója kifejtette, hogy november óta fájt a dereka, és bár azt nagyjából kezelni tudták, a részben hazai rendezésű januári Európa-bajnokságon elszenvedett bokasérülése után hamar kezdett terhelni, és ez megint ráment a derekára. A magyar válogatott egyébként Máthé Dominik, Lékai Máté és Bánhidi nélkül szerdán 33-32-re nyert Izrael vendégeként a világbajnoki selejtező első mérkőzésén. A beálló úgy fogalmazott, nem tetszett neki a meccs, nem az igazi arcát mutatta a nemzeti csapat, védekezésben hiányolta a kommunikációt, sok volt a hiba. A visszavágót szombaton 17.30-tól rendezik Tatabányán.

Forrás: m4sport.hu, MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb