Mindenmás

Egy óra alatt 10 (!) autót törtek össze az M5-ösön, 30 ember érintett a balesetekben (frissítve: az egyik baleset halálos volt)

Összesen 10 autó ütközött egy óra leforgása alatt péntek délután az M5-ös autópályán, előbb Kiskunfélegyháza határában Szeged felé, majd Albertirsánál, a túloldalon – adta hírül a Balesetinfo és az Útinform. Információink szerint több, mint 30 személy érintett az összesen két balesetben, csodával határos módon nem történt komolyabb személyi sérülés.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Az események, kronológiai sorrendben:

  • délután 6 körül Kiskunfélegyházánál ütközött három autó, a fedélzetükön vendégmunkásokkal,
  • a rendőrség megkezdte a helyszínelést, a kocsisor feltorlódott, erre újabb öt autó rongyolt egymásba a több kilométeres sorban.

A harmadik baleset egy órával később, a másik oldalon, Budapest felé az Albertirsa csomópont után történt, az Útinform szerint itt két személyautó karambolozott. A 38-as km-nél jelenleg is a belső sávon halad a forgalom.

FRISSÍTVE: A LEGUTÓBBI BALESET HALÁLOS VOLT, EGY CSALÁD MEGÁLLT A LEÁLLÓSÁVBAN, BELÉJÜK HAJTOTTAK

Személyautónak ütközött egy 59 éves budapesti férfi péntek délután fél 7 előtt – adta hírül a rendőrség. Mint írták, a mentősök hiába küzdöttek a sofőr életéért, a helyszínen életét vesztette. A Balesetinfo arról írt, hogy a balesetet szenvedő ML Mercedes Szeged felől tartott Budapestre, amikor megálltak a leállósávban, mert az egyik utasnak vizelnie kellett. A szóban forgó felnőtt és egy gyermek vészvillogó és járó motor mellett szálltak ki az autóból, ekkor történt meg a tragédia, egy francia felségjelzésű, ugyanabban az irányban közlekedő Ford C-Max fékezés nélkül beléjük hajtott. 

A portál azt írta, 

  • hogy a férfi nem volt bekötve,
  • a helyszínre riasztott dabasi és fővárosi tűzoltók a bal hátsó ablakon át szabadították ki,
  • a helyszínen elkezdték az újraélesztését,
  • azonban sajnos nem jártak sikerrel. 

A Mercedes terepjáróban három felnőtt és két gyermek utazott, a három és öt éves kislányok közül az egyiket, valamint az édesanyját kórházba vitték.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: the original source
'Fel a tetejéhez' gomb