Mindenmás

Fekete péntek az M5-ösön: halálos baleset történt, fékezés nélkül hajtottak egy Mercedesbe a leállósávon

Személyautónak ütközött egy 59 éves budapesti férfi péntek délután fél 7 előtt – adta hírül a rendőrség. Mint írták, a mentősök hiába küzdöttek a sofőr életéért, a helyszínen életét vesztette.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A szóban forgó baleset az egyike volt annak a szomorú sorozatnak, amely ma délután egy óra alatt 10 törött autót eredményezett a Szeged és Budapest között futó pályaszakaszon.

Mint korábban írtuk,

  • délután 6 körül Kiskunfélegyházánál ütközött három autó, a fedélzetükön vendégmunkásokkal,
  • a rendőrség megkezdte a helyszínelést,
  • a kocsisor több kilométeresre torlódott,
  • erre újabb öt autó rongyolt egymásba.

Ezekben az esetekben senki sem sérült meg, pedig közel 30 ember volt érintett, köztük gyerekek is.

HALÁLOS VOLT A BALESET, EGY 59 ÉVES FÉRFI AZ ÁLDOZAT

A tragikus végkimenetelű eset a rendőrség tájékoztatása szerint Kakucs térségében (az Útinform a tőle 20-25 kilométerre lévő Albertirsát jelölte meg helyszínként) történt, mint közleményükben írják, egy 59 éves budapesti férfi 2022. április 15-én 18 óra 27 perckor egy leállósávon álló személyautónak ütközött. A mentősök hiába küzdöttek a sofőr életéért, a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. Az álló járműben utazók közül hárman, könnyebb és súlyos sérülést is szenvedtek, őket a mentősök kórházba vitték.

FRISSÍTVE: MEGÁLLTAK PISILNI, EKKOR HAJTOTT BELÉJÜK A FRANCIA RENDSZÁMÚ AUTÓ

A Balesetinfo arról írt, hogy a balesetet szenvedő ML Mercedes Szeged felől tartott Budapestre, amikor megálltak a leállósávban, mert az egyik utasnak vizelnie kellett. A szóban forgó felnőtt és egy gyermek vészvillogó és járó motor mellett szálltak ki az autóból, ekkor történt meg a tragédia, egy francia felségjelzésű, ugyanabban az irányban közlekedő Ford C-Max fékezés nélkül beléjük hajtott.

A portál azt írta,

  • hogy a férfi nem volt bekötve,
  • a helyszínre riasztott dabasi és fővárosi tűzoltók a bal hátsó ablakon át szabadították ki,
  • a helyszínen elkezdték az újraélesztését,
  • azonban sajnos nem jártak sikerrel.

A Mercedes terepjáróban három felnőtt és két gyermek utazott, a három és öt éves kislányok közül az egyiket, valamint az édesanyját kórházba vitték.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb