Szegedi Arcok

Egy este az elfogadás jegyében – jótékonysági divatshow lesz Szegeden

“Egy este az elfogadás jegyében, ahol megmutatkozik, milyen sokan, milyen sokszínűek vagyunk” mottóval szerveznek jótékonysági divatshow-t Szegeden. Az esemény szervezője a Ruhatár butik, akik a Nem Adom Fel Alapítvány szegedi részlegének támogatását tűzték ki célul. Mint kiderült, a kifutóra a hétköznapi életből érkeznek majd a modellek, az est egyik házigazdája pedig Máté Roland, rádiós műsorvezető lesz.

A szegedi Ruhatár lakásbutik megálmodója Szabó Gréta volt, aki egy olyan helyet szeretett volna létrehozni, ahol a hölgyek, nem csak költekezni, de töltekezni is tudnak lelkileg. A Ruhatár második alkalommal rendezi meg saját divatshowját, melyben a Body pozitivitásra fekteti a hangsúlyt. A szervezők a sajtóközleményükben azt írják, hogy a modelljeik a hétköznapi életből érkeznek: molett, vékony, magas, alacsony, de a műlábbal élő Pék Daniella, és a Nem Adom Fel Alapítvány megváltozott munkaképességű hölgyei is részesei lesznek a bemutatónak.

A HANGSÚLY AZ ÖNELFOGADÁSON, ÉS AZ ÖNSZERETETEN VAN

A közleményben hozzátették, hogy mindemellett az est egyik házigazdája Máté Roland, rádiós műsorvezető lesz, aki szintén műlábbal él. “Lakásbutikunk kezdetek óta nagy hangsúlyt fektet az önelfogadásra, önszeretetre ezért döntöttünk a Nem Adom Fel Alapítvány szegedi részlegének támogatása mellett. Karácsonykor gyűjtöttünk az Egyedülálló Szülők Szegedi Alapítványának, 2022-es évet a Tappancs Alapítvány kis kedvenceivel kezdtük, több, mint 100 kilogrammnyi táppal. Nőnapkor a rászoruló családok hölgy tagjaink pipere holmikat tudtunk átadni a Kam Home Goes 2 Bamako csapatával karöltve” – emelték ki a szervezők.

Mint kiderült, a show ingyenes, és április 24-én, vasárnap 18:00 órakor kezdődik szeged egyik legexkluzívabb helyén, a Bárkán. Élő zenével, tombolával, Krissz Rudi koncerttel, majd DJ Nacsa zenei repertoárjával zárul majd az est.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb