Szegedi Arcok

Fagyiból kerítést? A Kállay-ligeti kiserdő játszóterének építésére ajánlotta fel bevételei egy részét a Somogyi Fagyizó

Nagyon sok újszegedi család álmát válthatja valóra a Két lábon vagy Kétkeréken a Városért Sportegyesület, amely egy modern, EU – szabványoknak megfelelő játszótér létrehozásán dolgozik a Kállay-ligeti kiserdőben. A nagyszabású projektet meghallva, a Somogyi Fagyizó két tulajdonosa, Gilinger-Erdélyi Cintia és Gilinger Péter rögtön elhatározták, segítenek a megvalósításban, hiszen szívügyüknek tekintik azt, hogy a gyermekek egy gyönyörű természetközeli környezetben játszhassanak, boldog nevetésüktől zengjen az erdő és felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak gyermekéveik.

A MANCS ŐRJÁRAT FAGYI ÁRÁT A TULAJDONOSOK A JÁTSZÓTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁRA FORDÍTJÁK

A családi vállakozás tulajdonosai ezért úgy döntöttek, április 22. és május 10-e között az egyik közkedvelt fagylaltjuk árát egy az egyben felajánlják a játszótér megvalósítására. Ez a fagylalt nem más, mint a Mancs Őrjárat, mely nevét a népszerű mese után kapta. Az ötletet az előző szezon abszolút favoritja, az unikornisos fagyi adta. Gilinger-Erdélyi Cintia elmesélte, a Mancs Őrjárat fagyi is kétségkívül a gyerekek nagy kedvence lesz, hiszen gyönyörű kék színével már messziről vonzza a kicsik tekintetét, akik azonnal meg fogják szeretni az édes, rágógumihoz hasonló ízvilágát a különleges desszertnek.

A SOMOGYI FAGYIZÓBAN NAGYON FONTOSNAK TARTJÁK, HOGY LEGYEN EGY HELY A GYEREKEK SZÁMÁRA, AHOL ÖNFELEDTEN JÁTSZHATNAK

A tulajdonos abba is beavatott bennünket, azért nagyon fontos számukra a játszótér megvalósításának támogatása, mert újszegedi üzletükbe nagyon sok család jár, és ily módon szeretnének köszönetet mondani számukra, hogy a nyári édes élményekhez a Somogyi Fagyizót választják. Nem utolsó sorban pedig, ahogy Cintia elárulta, ők is Újszegeden élnek és szeretnék saját kisfiuk számára is biztosítani az új játszótéren a közös játék felhőtlen örömét.

Ha kedvet kaptál a fagyizáshoz és még támogatni is szeretnéd a Kállay-ligeti kiserdőben a játszótér megvalósítását, a különleges Mancs Őrjárat fagyit a Somogyi Fagyizóban az alábbi elérhetőségeken találod!

Cím: 6721 Szeged, Somogyi utca 11. / 6726 Szeged, Fő fasor 105.

Telefonszám: 06 30 651 7794

Nyitvatartás: hétfőtől-vasárnapig, 11:00-18:00 óráig.

Facebook: IDE kattintva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb