Mindenmás

Napi pakk: 18 fok, kissé felhős idő, Pick Szeged meccs, és családi nap a Füvészkertben

Végre kitört a hétvége Szegeden, és nagyon úgy néz ki, hogy kellemes időjárást kapunk mellé. Programokból sem lesz hiány, sőt, igazán izgalmas meccsnek nézünk elébe, hiszen a Pick Szeged a Telekom Veszprém ellen lép pályára a Magyar kupa elődöntőjében. Kávét a kézbe, meghoztuk a napi pakkot szombatra!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Béla, Adalbert, Adalberta, Albert, Egon, Gellért, György, Ilka, Ilona, Ilonka, és Sándor nevű olvasónknak! Születésnaposaink is vannak mára, hiszen:

  • 458 éve született William Shakespeare színész, író, drámaíró, valamint
  • 96 éve Janikovszky Éva, Kossuth-, és József Attila-díjas író, aki elsősorban gyerekeknek írt.

MARAD A TAVASZ SZEGEDEN

Szombatra virradóan még számíthatunk némi esőre, egy-egy záporra Szegeden, majd délután már kisebb eséllyel jöhet csapadék, egyre jobban felszakadozik a felhőzet. Hajnalban 5-11, délután 18-20 fok várható Szegeden. Reggelre pára, foltokban köd is képződhet.

CSALÁDI NAPPAL KÉSZÜL A SZEGEDI FÜVÉSZKERT, PÁLYÁRA LÉP A PICK SZEGED

Az idén 100 éves alapítási évfordulóját ünneplő Füvészkert a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft – vel és a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft – vel közösen, április 23-án, szombaton családi napra várja az érdeklődőket a Föld Napja alkalmából. Ha inkább sportosra fognád a szombatot, akkor is van egy tippünk, hiszen a Pick Szeged a Telekom Veszprém ellen lép ma pályára.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb