Mindenmás

Szeged365 Kikapcs: Föld Napja alkalmából családi programokkal, Pick Szeged meccsel és jótékonysági divatshow-val startol el a hétvége Szegeden

Izgalmas hétvégi programok elé nézünk Szegeden. Föld Napja alkalmából családi programokkal, Pick Szeged meccsel és jótékonysági divatshow-val köszönt ránk a szombat és a vasárnap. Meghoztuk a Kikapcsot, szemezgess a hétvége programjaiból velünk!

CSALÁDI NAPPAL KÉSZÜL A SZEGEDI FÜVÉSZKERT A FÖLD NAPJA ALKALMÁBÓL

Az idén 100 éves alapítási évfordulóját ünneplő Füvészkert a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft – vel és a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft – vel közösen, április 23-án, szombaton családi napra várja az érdeklődőket Föld Napja alkalmából, írta az intézmény weboldalán.

MAGYAR KUPA ELŐDÖNTŐ: A KÉT NAGY RIVÁLIS ÖSSZECSAP – A VESZPRÉM ELLEN LÉP PÁLYÁRA A PICK SZEGED

Szombaton, 19:15 – től nagyon szurkolhatunk a Pick Szegedért, ugyanis a Kékek a címvédő Telekom Veszprém ellen lépnek pályára. A Veszprém 1986 óta minden alkalommal döntőbe jutott a férfi kézilabda Magyar Kupában, de a bajnok Pick Szeged a hétvégi, győri négyes döntőben megszakítaná legnagyobb riválisa 35 éve tartó sorozatát.

JÁTÉKOS FELADATOKKAL VÁRJA A SZEGEDI VADASPARK FÖLD NAPJA ALKALMÁBÓL VASÁRNAP A CSALÁDOKAT

Április 22-én, pénteken és április 24-én vasárnap játékos feladatokkal várja a Szegedi Vadaspark Föld napja alkalmából az iskolai, óvodai csoportokat és a családokat, olvasható az intézmény weblapján.

EGY ESTE AZ ELFOGADÁS JEGYÉBEN – JÓTÉKONYSÁGI DIVATSHOW LESZ SZEGEDEN

“Egy este az elfogadás jegyében, ahol megmutatkozik, milyen sokan, milyen sokszínűek vagyunk” mottóval szerveznek jótékonysági divatshow-t Szegeden. Az esemény szervezője a Ruhatár butik, akik a Nem Adom Fel Alapítvány szegedi részlegének támogatását tűzték ki célul. Mint kiderült, a kifutóra a hétköznapi életből érkeznek majd a modellek, az est egyik házigazdája pedig Máté Roland, rádiós műsorvezető lesz.

A HÉTVÉGE KÍNÁLATÁBÓL NEM MARADHAT KI A SZEGEDI MOZIK MŰSORA SEM

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Mozi kínálatában továbbra is hódít A legendás állatok: Dumbledore titkai című film, mely a Harry Potterből jól ismert varázsvilágba kalauzolja a nézőket, de Kristin Scott Thomas főszereplésével érkezik a filmvászonra a Katonafeleségek című dráma is. A teljes műsort itt tekintheted meg.

CINEMA CITY

A Cinema City műsorában megnézheted Sandra Bullock, Channing Tatum és Daniel Radcliffe főszereplésével Az elveszett város című vígjátékot, de a vászonra kerül a Hol van Anne Frank című animáció is, melyben  Anne Frank képzeletbeli barátnője, Kitty varázslatos módon életre kel. A teljes repertoárért kattints ide.

BULIZD ÁT A HÉTVÉGÉT A SZEGEDI ÉJSZAKÁBAN

HUNGI

Fogd meg a söröm!! Rádió 88-as bulival vár szombat este a Hungi. Az est folyamán a fergeteges hangulatról DJ Basics gondoskodik.

RETRO KLUB

Szexy Szombattal vár minden kikapcsolódni vágyót a Retro. A lemezjátszóknál Gabriel B fogja pörgetni a lemezeket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb