Szegedi ArcokVideo365

“Ha segíthetünk spórolni az emberek költségein, akkor talán könnyebbé tehetjük az életüket” – elindult a kézfertőtlenítő és tisztítószer osztás a Centerkében

Nagy volt a nyüzsgés kedd délelőtt a Centerke Adományozó Központban, ahol május első hetéig 4000 csomag alkoholos kézfertőtlenítőt és tisztítószert osztanak ki a nélkülöző kisgyermekes családok, idős – egyedülállók számára, illetve igény esetén intézmények, önkormányzatok, civil szervezetek részére.

MÁR A COVID IDEJÉN IS TÖBBSZÖR OSZTOTT KÉZFERTŐTLENÍTŐKET ÉS TISZTÍTÓSZEREKET AZ ALAPÍTVÁNY

A Mátrix Közhasznú Alapítvány adományozó központjában már a Covid idején is több alkalommal sor került kézfertőtlenítők és tisztítószerek osztására a szegedi lakosság körében. Seres Zoltán, az alapítvány önkéntese elmondta számunkra, május első hetéig, illetve a készlet erejéig tart az adományozás. A tapasztalatok alapján gyorsan el szokott fogyni a felajánlott mennyiség, így most is erre számítanak. Például jelenleg is több önkormányzati intézmény jelezte, hogy szeretne vinni az adományokból.

AZ ADOMÁNYOZÓ KÖZPONTBAN FOLYAMATOS AZ ÉRDEKLŐDÉS A KÜLÖNBÖZŐ HOLMIK IRÁNT

Seres Zoltán abba is beavatott bennünket, hogy az alapítvány adományozó központjában foyamatosan nagy az érdeklődés: az alsóneműktől kezdve, a zoknikon és a pulóvereken át a tartós élelmiszerig és tisztítószerekig, amire éppen szükség van, jönnek és viszik az emberek. “A Mátrix Közhasznú Alapítványnak az a koncepciója, ha segíthetünk egy kicsit spórolni az emberek mindennapi költségein, akkor talán könnyebbé tehetjük az életüket” – mondta el Seres Zoltán.

A fertőtlenítő osztás 2022. május első hetéig, kedden és pénteken, illetve a készlet erejéig tart. Mindenkit sok szeretettel várnak a Centerke Adományozó Központ segítői, önkéntesei.

Operatőr: Magyar Andor

Fotó: Szűcs Péter

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb