Sport

“Nem sikerült magamban megtalálnom azt a tüzet, ami bennem volt a korábbi évadban” – a szegedi Busa Gabi mesél az Exatlon Hungary All Star-ban szerzett élményeiről

A szegedi Dr. Busa Gabriella, háromszoros kick-box világbajnok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának nyomozója, miután 2020-ban megnyerte a TV2 közkedvelt extrém sport-reality-jét, az Exatlon Hungary-t, idén az új évadban, az Exatlon Hungary All Star-ban is megmérettette magát. A szegedi bajnok remekül versenyzett három hónapon át, és egészen a döntőig jutott, ahol azonban versenytársa, Szente Gréti került ki győztesként. A verseny tapasztalatairól Busa Gabival beszélgettünk.

Fotó: tvnezo.hu

EZ A SZÉRIA MÁR NEM NYÚJTOTT OLYAN VARÁZST A SZEGEDI VERSENYZŐNEK, MINT AZ ELŐZŐ

Ahogy a reality show korábbi bajnoka elmesélte, hatalmas különbség volt a két Exatlon között, mert az első nagyon új volt, varázslatos és meseszerű, ahol együtt fedezhették fel a versenyzőkkel a tévézés és az Exatlon világát. Ezért is örült Gabi nagyon a felkérésnek, hogy szerepeljen az All Star évadban, azonban ez a széria már nem nyújtott számára akkora varázst és emiatt kicsit csalódott is volt a szegedi bajnok. Ettől függetlenül nagyon jó élményként tekint vissza az ott töltött időre, hiszen a csapat nagyon jó volt és értékes, új emberekkel ismerkedhetett meg a verseny során.

BUSA GABI SZÁMÁRA A LEGNEHEZEBB PRÓBATÉTEL AZ VOLT, HOGY OTTHON KELLETT HAGYNIA A CSALÁDJÁT

Gabi azt is elárulta számunkra, a legnehezebb próbatételként azt élte meg, hogy a családját itt kellett hagynia. Ahogy mondta, nehezen viselte, hogy egy elzárt burokban csak a játékra koncentrálva töltötte az elmúlt hónapokat. “A másik, ami nehézséget okozott, hogy magamban megtaláljam azt a motivációt, azt a tüzet, ami bennem volt a saját évadomban és sajnos most ez teljesen nem is sikerült” – árulta el a sportoló, majd hozzátette, ez köszönhető annak is, hogy nagyon más élethelyzetből indult most az Exatlonon, mint két éve.

Fotó: blikkruzs.blikk.hu

GABI EGYÁLTALÁN NEM CSALÓDOTT, HOGY VÉGÜL NEM Ő NYERTE MEG AZ ÉVADOT

Akkor még nagyon friss volt számára, hogy abbahagyta a versenyszerű sportolást, és akkor annak a hiányából keletkezett űrt a reality show tökéletesen betöltötte. Az azóta eltelt időben viszont már nem voltak Gabinak rendszeresen versenyei, ez kiesett az életéből, s ahogy elmesélte, sajnos így már ő sem tudott azzal a tűzzel égni, mint az előző évadban. Ennek ellenére Gabi egyáltalán nem érzi magát csalódottnak, hogy végül nem ő nyerte meg az All Star évadot.

Fotó: 24.hu

SZEGED365 PODCASTINTERJÚNK KÖVETKEZIK BUSA GABIVAL

Hallgasd meg teljes interjúnkat Busa Gabival, melyben még többet megtudhatsz arról, hogyan élte meg a szegedi versenyző az Exatlon All Star évadát és arra is fény derül, vállalna – e Gabi egy újabb szériát az extrém sport-reality show-ban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb