Mindenmás

Bepiálva levizelték a benzinkút üvegfalát, majd össze is verekedtek – két balhézó fickót kaptak el az M43-as autópálya pihenőjében

A makói rendőrök befejezték az ügynek a vizsgálatát azzal a két külföldi férfival szemben, akik az M43-as autópálya egyik pihenőjében összevizelték a benzinkút üvegfalát, majd egymást bántalmazták – olvasható a rendőrség honlapján.

Mint írják, a rendőrségre még 2021. november 13-án délután érkezett bejelentés, hogy a két ittas férfi a benzinkút elött üvegeket törnek és kiabálnak, valamint egészségügyi szükségletüket az épületre végzik, továbbá egymást ütlegelik.  

VÁDAT EMELHETNEK ELLENÜK

A rendőrség hozzátette, hogy a helyszínre rövid időn belül kiérkező egyenruhások a feltételezett elkövetőket elfogták, majd őket a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a két garázdát gyanúsítottként kihallgatták, akik tettüket elismerték. A nyomozás iratait a Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

A SZEGEDI MAJÁLISON IS BALHÉ VOLT

Az egyenruhások elfogtak három férfit és egy nőt, akik Szegeden az Erzsébet Ligetben megrendezett majálison tettleg bántalmazták egymást – olvasható a rendőrség honlapján. Mint írják, a megalapozott gyanú szerint május 1-jén Szegeden, az Erzsébet Ligetben megtartott majálison az ülőhelyek miatt szóváltásba keveredett két társaság, majd a verbális agressziót tettlegesség követte.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb