KözéletSmart Szeged

Negyedik körút épül Szegeden? Újabb szakaszt adtak át, 450 fát telepítenek

Tovább épülnek a gazdasági utak Szegeden – számolt be róla közösségi média oldalán Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester, mint írta, elkészült a Házgyári út, ami egyik végén a korábban megépített Kollégiumi úthoz, másik végén az épülő béketelepi ELI úthoz kapcsolódik, így a város gazdasági területeit szinte egy negyedik körútként szeli át. Az EU-s támogatásból felhúzott új szakaszok mellé közel 450 fát telepítenek majd.

Elkészült a Házgyári út, ami egyik végén a korábban megépített Kollégiumi úthoz, másik végén az épülő béketelepi ELI úthoz kapcsolódik, így a város gazdasági területeit szinte egy negyedik körútként szeli át. A további elkészült utakkal – ezek a Cserje sor, Vágány utca, Tűzoltó utca – és a készülő Városgazda utcával együtt a szegedi iparterületek új, biztonságos, minőségi közlekedési kapcsolatokkal gyarapodtak, Nagy Sándor szerint ez lehetővé teszi új vállalkozások betelepülését és a régiek bővülését.

“Természetesen mindenütt odafigyeltünk, hogy az utakon legyen kerékpáros nyom, biztonságos járda, felújított buszmegálló” – írta posztjában az alpolgármester.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: read the article
'Fel a tetejéhez' gomb