Mindenmás

Balesettel indul a kedd: összedurrant két autó Vásárhely mellett, a Mártélyi úti körforgalomnál (frissítve)

Kedden reggel kilenc óra környékén összeütközött két autó Hódmezővásárhely mellett, a Mártélyi úti körforgalomnál – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs osztályától.

Kerepes Tamás elmondta, jelenleg félpályán halad a forgalom, valamint a mentősök is a helyszínen tartózkodnak. A HMVHLY CAR LIFE Facebook csoportban azt írják, hogy már elkezdett feltorlódni a kocsisor, és mivel az egyik autó az árokban van, ezért megérkeztek a tűzoltók is a helyszínre.

Fotó: Dunai József. Forrás: HMVHLY CAR LIFE Facebook csoport.

FRISSÍTVE (9:42): EGY EMBERNEK A TŰZOLTÓK SEGÍTETTEK FELJÖNNI AZ ÁROKBÓL

A katasztrófavédelem közleménye szerint a baleset a 47-es főút 200-as kilométere közelében, Hódmezővásárhely térségében, a mártélyi elágazásnál lévő körforgalomnál történt. Mint írják, az ütközés következtében az egyik jármű árokba csúszott. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók egy embernek segítettek feljönni az árokból, és átadták őt a mentőknek, majd az egység áramtalanította a járműveket.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb