Szegedi Arcok

Egy élet munkája vált a lángok martalékává Tiszaszigeten – gyűjtés indult a család megsegítésére

“Egy élet munkája vált pillanatok alatt a lángok martalékává Tiszaszigeten a Fűzfa utcában ma délután. A Johan család háza teljesen leégett, a benne lévő értékek odavesztek, minden amiért eddig dolgoztak azt a tűz felemésztette” – írta posztjában a település polgármestere, Ferenczi Ferenc, aki arra kéri a környéken élőket, hogy pénzadománnyal segítse a családot életük újrakezdésében.

HÉTFŐ ESTE ÍRTUK: GÁZPALACK ROBBANT, TELJESEN LEÉGETT EGY CSALÁDI HÁZ ÉS MELLÉKÉPÜLETE TISZASZIGETEN

Teljes terjedelmében égett kedd késő délután egy kilencvenkét négyzetméteres lakóépület és egy hatvan négyzetméteres nyitott melléképület a Kolozsvári utca és a Fűzfa utca sarkán, Tiszaszigeten. A tűz az épület mellett álló, húsz nagy méretű körbálát is elérte. Információink szerint a tüzet egy felrobbant gázpalack okozhatta, a szegedi és a makói hivatásos tűzoltók, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat kiérkezése előtt egy lakó elhagyta a házat, a melléképületből pedig három kutyát és öt lovat mentettek ki.

@szeged365

Nagy volt a baj Tiszaszigeten: teljes terjedelmében égett egy családi ház, gázpalack robbant!

♬ eredeti hang – Szeged365

A lángokat este 7-re sikerült megfékeznie a kint dolgozó egységeknek.

GYŰJTÉS INDULT A CSALÁD MEGSEGÍTÉSÉRE

A Szeged365 Társalgó közösségi média csoportunkba több olvasónk is beposztolta Ferenczi Ferenc polgármester felhívását, aki azt írta, a család lakhatása megoldott, de az újrainduláshoz pénzre és egyéb adományokra is szükségük lesz.

“Egy élet munkája vált pillanatok alatt a lángok martalékává Tiszaszigeten a Fűzfa utcában ma délután. A Johan család háza teljesen leégett, a benne lévő értékek odavesztek, minden amiért eddig dolgoztak azt a tűz felemésztette”

– írta Tiszasziget polgármestere. A felajánlásokat az alábbi számlaszámra várja a bajba jutott család:

  • Név: Johan Zsuzsanna
  • Bankszámlaszám: 12067008-01310432-00100001 Raiffeisen Bank
  • Közlemény: adomány a tűzkár enyhítésére

Amennyiben valaki egyéb adományokkal (pl. ruha, élelmiszer, kutya eledel stb.) kívánja segíteni a családot, a település első embere szerint a Szociális Szolgáltató Központba bármikor adhatják le azt, információ a 06-70-408-6684 és a 06-30-884-3212 számokon kérhető.

Köszönjük az olvasói fotókat és videókat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb