Szegedi Arcok

Epic Fail: az év járdája, Szegeden – avagy libasorban a Fülig Jimmy előtt

Szakembör rovatunk bemutatja: a helyszín a József Attila sugárút, a téma pedig egy extravagáns, a napokban elkészült járdafelfestés a Fülig Jimmy nevű pub előtt. Kerestük a szavakat a produkcióra, egyelőre nem találtunk egyet sem. Maradjunk annyiban, hogy itt aztán tényleg szépen, libasorban illik ezentúl gyalogolni – főleg, ha valaki babakocsival szeretne közlekedni úgy, hogy a kerékpársávot is használják éppen.

A képet Chovanecz Kata önkormányzati képviselő Facebook oldalán szúrtuk ki, kérésünkre küldött egy olyat is, amin a korábbi felfestés látszik. Ezt összevetve a frissen lőtt fotóval jól lejön, mennyit szűkült a gyalogosok részére fenntartott “sáv” a bringások javára, ez utóbbi akkor érezhető igazán, ha jön egy kiugró rész, például egy, a fenti képen lévő bejárat. Ez utóbbi tényezőt valahogy nem sikerült figyelembe venni a tervezéskor, viszont, legalább a “jól van az úgy, Pistám” jellegű felfestés közben sem esett le senkinek.

Szeged365 Challenge, Szeged Napjára: menj el babakocsival a kocsma bejárata (a szürke, kiálló rész) előtt úgy, hogy közben a kerékpáros sávban is közlekednek!

EPIC FAIL COMPILATION 2022, SZEGEDRŐL

A politikusnő alaposan megpakolta közösségi média oldalát elbaltázott szegedi kivitelezésekkel, a fotókat nézegetve olyan hangulatba kerültünk, mintha egy YouTube-os “Epic Fail compilation 2022” videót néznénk. Szemezgettünk még egy kicsit,

  • a “belvárosi tavakat”,
  • “vízibicikli-utakat”
  • kidőlt útbaigazító táblákat,
  • és elbaltázott rakodóhelyeket megörökítő szegedi fotók között.

A végére pedig íme egy Stefániára telepített tankcsapda arra az esetre, ha elfajulna a szomszédban zajló háborús konfliktus (bocs):

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb