Szegedi Arcok

Bunyó volt a Borfeszten, befutott az év Szeged365 olvasói fotója

“Mindig is szerettünk volna egy normális, közös szelfit a Sógorral, valahogy nem akar összejönni…” – írta Dani a Szeged365 Társalgóban, a szöveg mellé EZT a fotót posztolta be. Nincsenek szavak, megfeküdtünk, kész, ennyi, tessék szépen mára lekapcsolni az internet(ek)et.

A XXVI. Szegedi Borfesztiválon lőtt fotón:

  • két jó vágású, mosolygós fickó látható,
  • a háttérben pedig két biztonsági őr plusz egy kedves (?) vendég,
  • a földön fekve,
  • valamiféle brazil jiu jitsu akció kellős közepén.

Nem vagyunk nagy szakik a témában, de nekünk úgy tűnik, talán egy kimura choke-ot próbált bevinni a bizti őr az alatta fekvő emberkének, hogy mindezt miért, egyelőre nem tudjuk, de hamarosan rákérdezünk majd a fesztiválsorozat biztonsági őrzését ellátó Insure Security-nél. Őszintén reméljük, hogy senkinek sem esett komolyabb bántódása.

Szubjektív: nekünk az jött le, hogy viszonylag balhé-mentesen ment le az első nyolc-kilenc nap, mindezért köszönet a biztonsági szolgálat kollégáinak és a vendégeknek is. Make Borfeszt, not war, meg ilyesmi, tényleg.

Köszönjük a fotót Daninak és a Sógorának, a vendégeink vagytok egy borra, egy Borfeszt-pohárra (nálunk még nem fogyott el) és két Szeged365 passztartóra plusz börgére, hétfőn keresni fogunk Benneteket az átvétel kapcsán.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb