Mindenmás

Halálos baleset történt Szentesnél, fának ütközött egy autó (frissítve)

Árokba hajtott és fának ütközött egy személyautó a 45-ös főút 22-es kilométerénél, Szentes térségében – írta a katasztrófavédelem. A beszámolójuk alapján a járműből a szentesi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a sofőrt reggel 6 után pár perccel.

Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Hatósági forrásainktól úgy értesültünk, hogy a kiszabadított sofőr a helyszínen életét vesztette. Az ütközés ereje akkora volt, hogy kidőlt a fa.

FRISSÍTVE

Bár az elsődleges információk arról szóltak, hogy reggel történt a baleset, mint a rendőrség hivatalos közleményéből kiderült, a pontosabb meghatározás a 2022. május 22-ről 2022. május 23-ra virradó éjszaka. Az illetékesek azt írták, hogy “egyelőre pontosabban meg nem határozható időpontban” következett be a tragédia, vagyis, valamikor az éjszaka folyamán, melyet kora hajnalban fedeztek fel a rendőrök.

A baleseti helyszíni szemlét idő közben befejezték, egyben feloldották a félpályás útlezárást. Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

FRISSÍTVE: AZ ÉJSZAKA IS VOLT EGY HASONLÓ BALESET, OTT EGY KIUGRÓ ŐZ OKOZTA A BAJT

Cikkünk megjelenését követően kaptunk hírt egy másik, hasonló, de nem tragikus kimenetelű balesetről, az utóbbi vasárnap késő este történt Szatymaz térségében, ott is fának hajtott a sofőr.

A Balesetinfo csoportban azt írják, hogy egy 20 éves fiatalember sérült meg súlyosan, amikor egy őz miatt fának csapódott egy személyautó az 5-ös főúton Szatymaz határában.

Szeged felől haladt az autó, amikor elé szaladt a patás, a vezető megpróbálta kikerülni, de elütötte a vadat, a kocsi áttért a főút másik oldalára, ahol egy fának csapódott. A totálkárosra tört autóból a szegedi és a sándorfalvi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a sofőrt, akit a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb