Mindenmás

Sír a lelkünk: sörben úszik az M43-as a Nagybani Piacnál, az úton landolt az egyik teherautó rakománya

Nem tudjuk, hogy mi a frász folyik itt Szeged környékén, hiszen a múlt heti csaknem két tonnányi szotyi után hétfőn délután a sört szállító kamionnak nem volt szerencséje, így a rakomány egy része beterítette az M43-as autópálya leállósávját a Nagybani Piacnál.

Az ominózus esetre egyébként hétfőn délután öt óra környékén az M43-ason kocsikázó Dávid nevű olvasónk hívta fel a figyelmünket. Mint az általa küldött fotókon is látszik, most szotyi helyett sör került az útra:

Azt, hogy Dávid olvasónk milyen szavakat fűzött az eseményhez inkább nem írjuk le, de azért lehet sejteni, vagyis, ahogy a mondás tartja: “inkább a k… vére folyjon ki”. Mindenesetre, vezessetek óvatosan ha arra jártok, ez így elég veszélyes!

Tamástól egy videót is kaptunk a helyszínről:

Dávidnak, és Tamásnak is köszönjük szépen a gyors információt! Mindeközben az Útinform azt írja, hogy a kiborult kamion rakománya miatt aki az M5-ös autópályán Budapest felől érkezik, az jelenleg csak egy sávon tud ráhajtani az M43-as autópályára Makó irányába.

MA SÖRT, A MÚLT HÉTEN SZOTYIT KAPTUNK

“Szotyiban úszik a Kálvária sugárút, több mázsa ömlött az útra” – írta múlt csütörtökön valamivel 12 óra után Laci nevű olvasónk, aki hozzátette, hogy a madarak már akkor meglepték az ingyen ebédet a helyszínen. Mint kiderült, a Magyar Közút szakemberei egész délután azon dolgoztak, hogy összelapátolják a két tonnányi napraforgómagot.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb