Sport

Három nap múlva kezdődik a bajnoki döntő: szurkolói felvonulással hangolódhatnak a rajongók a Pick Szeged – Veszprém összecsapásra

Három nap múlva kezdődik a bajnoki döntő. Június 3-án 18.45-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjében a Telekom Veszprém csapatát fogadja a Pick Szeged a PICK Arénában. Ezzel elstartol a párharc a bajnoki aranyéremért. A mérkőzés előtt pénteken a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület ismét szurkolói felvonulást szervez. 17.30-kor a Móra Ferenc Múzeum elől indulnak a kék hívek, és mennek közösen a PICK Arénáig.

AZ ELLENFÉL AZ ŐSI RIVÁLIS VESZPRÉM LESZ

“Kezdődik! Ezt várja mindenki, ez a nap kék betűkkel íródik be a naptárunkba. Ez nekünk a kék péntek!” – írta közleményében a szegedi klub, majd hozzátették, június 3-án 18.45-kor elstartol a bajnoki döntő, az aranyérem sorsa oda-visszavágós rendszerben dől el. Az első meccset itthon vívják a Kékek, ellenfelük pedig nem más lesz, mint az ősi rivális, a Telekom Veszprém.

A PICK SZEGED BRAVÚROS GYŐZELEMMEL ZÁRTA AZ ALAPSZAKASZT

A csapat magabiztos, 38–17-es győzelemmel zárta az alapszakaszt, a Dabast verték meg idegenben. A hétvége szabad volt a srácoknak, hétfőtől viszont kettőzött erővel megkezdődött a felkészülés a fináléra. Jó hír, hogy a csapat sérültjeinek száma csökkent, Matej Gaber visszatért, a dabasi meccsen öt gólt szerzett.

SZURKOLÓI FELVONULÁSSAL ÉS ILLUSZTRIS VENDÉGEKKEL HANGOLÓDHATNAK A SZURKOLÓK A MÉRKŐZÉSRE

Pénteken a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület ismét szurkolói felvonulást szervez. 17.30-kor a Móra Ferenc Múzeum elől indulnak a kék hívek, és mennek közösen a PICK Arénáig. Az Arénában ismét felvezető műsorral várják a szurkolókat. Két illusztris vendég is érkezik: Borsodi Péter, az első bajnokcsapat játékosa, és Kiss Csaba Európa-bajnok vízilabdázót faggatják majd a pálya mellett.

AKROBATIKUS KOSARASOK TARTANAK BEMUTATÓT A FÉLIDŐBEN

A félidőben a szegedi Fly Addiction akrobatikus kosarasai tartanak bemutatót, most azonban kézilabdával repkednek majd a sportolók az Arénában. Látványban nem lesz hiány, ezt ígérik a fiatalok, akik már nagyon készülnek a bemutatóra. A PICK Szeged utánpótlása is nagy létszámmal jön el a csapatot buzdítani, a #kiskékek is ott lesznek a lelátón. A meccs kezdése előtt ismét felcsendül majd a Kékek klubhimnusza, és ekkor a megszokott módon arra kérnek mindenkit, hogy csatlakozzon a „Tedd fel a sáladat” felhíváshoz.

A pénteki összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti. A visszavágót június 11-én (szombaton) 17.45-kor rendezik a Veszprém Arénában. 

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb