Mindenmás

Gyerekeket szállító buszban felejtettek egy négyéves kislányt, életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba

Kedd reggel életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt, akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek Tomajmonostorán, és csak délután találtak rá – idézte az MTI a Szoljon.hu cikkét, ahol hozzátették, hogy a leszálláskor nem vették észre, hogy a járműben van még valaki.

Az eset a szomszédos Jász-Nagykun-Szolnok megyében történt. Kardos József, a megye vezető mentőtisztje is megerősítette a hírt a portálnak. Mint mondta, a mentők a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték az egyik debreceni kórházba.

REGGEL FÉL NYOLCTÓL DÉLUTÁN HÁROMIG VOLT A BUSZBAN A KISLÁNY

Blikk úgy tudja, hogy a tiszaderzsi kislány reggel fél nyolctól délután háromig volt a buszban, amely egyébként mindennap felveszi az óvodához közeli településekről a gyerekeket, hogy az érintett intézménybe szállítsa őket. Még aznap eljárást indított a Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyéb információt egyelőre nem ad a történtekről.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
  2. Visszajelzés: matte lippenstift
'Fel a tetejéhez' gomb