Közélet

Rendkívüli választmányi ülést tart a Jobbik – Jakab Péter leváltása is szóba jöhet, akit alig egy hónapja választottak meg újra elnökké

Rendkívüli választmányi ülést tart a Jobbik. A szerda estére összehívott tanácskozáson akár arra is javaslatot tehetnek, hogy tartsanak a pártban tisztújítást, noha alig egy hónapja, május elején választották újra Jakab Péter elnököt – szúrta ki a HVG.

Rendkívüli választmányi ülést tart szerda este a Jobbik – erősítette meg a hvg.hu-nak egy pártbéli forrása a Magyar Hang értesülését, de a napirendről nem mondott bővebbet. A Magyar Hang szerint az eseményen akár arra is javaslatot tehetnek, hogy a párt írjon ki egy tisztújítást. “Sokan ugyanis kifejezetten elégedetlenek Jakab Péter és a mára már ugyan fogyatkozó létszámú, de hozzá közel álló politikusok vezetésével” – írták.

ALIG EGY HÓNAPJA VÁLASZTOTTÁK MEG ELNÖKNEK

Annyi biztos, hogy a választmányi ülést a sajtó kizárásával, zárt ajtók mögött tartják – tudta meg a HVG. Jakab Pétert egyébként alig egy hónapja, május 7-én, a párt tisztújító kongresszusán választották újra elnökké.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb