Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Pick Szeged-Veszprém visszavágó, horgász világbajnokság és Ünnepi Könyvhét teszi teljessé ezt a hétvégét Szegeden

Hamarosan elstartol egy újabb izgalmakkal teli hétvége Szegeden, hiszen a Pick Szeged a Veszprémmel csap össze a K&H férfi kézilabda liga döntőjének visszavágóján, de emellett horgász világbajnokság is lesz Szegeden, sőt, folytatódnak az Ünnepi Könyvhét programjai is. Tarts ki, már nincs sok hátra a munkából, érkezik a Szeged365 Kikapcs benne sok-sok programmal!

SZOMBATON KEZDETÉT VESZI A MÓRAHALMI PATKÓ LOVAS ÉS SZABADTÉRI SZÍNHÁZ ÚJ ÉVADA

Péter Szabó Szilvia eddigi húszéves pályafutását felölelő jubileumi koncertjével június 11-én kezdődik meg a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház évada. Nógrádi Zoltán polgármester az évadot bemutató keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Futó-Dobó Lovasközpontban kialakított szabadtéri színházban június elejétől augusztus végéig 17 különféle produkciót láthat a közönség.

SZOMBATON ÉS VASÁRNAP HORGÁSZ VILÁGBAJNOKSÁG LESZ SZEGEDEN

Ismét benépesül a Maty-éri víztározó, hiszen a hétvégén, szombaton és vasárnap Szegeden ad otthont a XIV. Veterán, IV. Masters és XXIII. Mozgáskorlátozott Horgász Világbajnokságnak. Mint kiderült, a Magyar Országos Horgász Szövetségtől, mint Sportági Szakszövetségtől a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége kapott megbízást a Világbajnokság lebonyolításában való közreműködésre.

SZOMBATON VISSZAVÁGÓ: A VESZPRÉMMEL CSAP ÖSSZE A PICK SZEGED AZ IDÉNY UTOLSÓ, MINDENT ELDÖNTŐ MECCSÉN

Egy meccs van hátra az idényből. Szombaton 17.45-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének visszavágóján a Veszprém Arénában lép pályára a Pick Szeged. Az első találkozón az ősi rivális Veszprém egyetlen góllal legyőzte a Kékeket, 29-28-ra nyert a PICK Arénában. Nincs más út, idegenben kell megpróbálni ledolgozni a hátrányt, megnyerni a párharcot, írta a szegedi klub közleményében.

MEGKEZDŐDÖTT AZ ÜNNEPI KÖNYVHÉT SZEGEDEN

Tizenöt helyszínen mintegy száz rendezvénnyel, könyvbemutatókkal, író-olvasó találkozókkal, kiállításokkal, harminc könyvkiadóval és folyóiratok programjaival várják az érdeklődőket a 93. Ünnepi Könyvhéten és a 21. Gyermekkönyvnapokon Szegeden, ami egészen vasárnapig fog tartani a Dugonics téren.

Fotó: u-szeged.hu

KAPCSOLÓDJ KI EGY JÓ FILMMEL A HÉTVÉGÉN

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Moziban érkezik a filmvászonra a Jurassic World: Világuralom, mely eddig sosem látott dinoszauruszokkal, nyaktörő akciókkal, és elképesztő, új vizuális effektekkel méltó módon zárja le a Jurassic-korszakot. De ha már a régi klasszikusok felelevenítésénél tartunk, látható a Top Gun folytatása is a repertoárban. A teljes műsorért kattints ide.

CINEMA CITY SZEGED

A Cinema City műsorán láthatod a Legendás állatok: Dumbledore titkait, Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmet, valamint Kulka János, Hámori Gabriella, és Scherer Péter főszereplésével érkezik a vászonra A játszma című dráma, thriller. A teljes műsorért kattints ide.

AZ ÉJJEL SOHA NEM ÉRHET VÉGET: PÖRÖGJ EGY NAGYOT A SZOMBAT ESTI, SZEGEDI ÉJSZAKÁBAN

HUNGI

A Rock the City és a Hungi közösen bemutatja: a Pasim nincs itthon! Június 11-én visszatér Budapest legmenőbb buliszervező csapata, a Rock the City, és belevisz minket a tutiba!

TÖRPE

Bellegance & Fraser Rooftop Session vár szombaton a Törpe Tetőn. Bellegance és Fraser nem csupán egy lemezlovas páros, a való életben is egy párt alkotnak. Kapcsolatuk harmóniája átjárja fellépéseik hangulatát, melyeken kizárólag bakelit lemezekről játszanak! Gondosan összeválogatott gyűjteményükben olyan stílusokat ötvöznek mint, ethno, afro, organic/slow/deep house, indie dance, a régi kincsektől a legújabb megjelenésekig.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb