Mindenmás

Veszélyeztetés helyett már halált okozó gondatlanság miatt nyomoz a rendőrség a buszban felejtett kislány ügyében

Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a rendőrség a négyéves kislány tomajmonostorai tragikus halála miatt – tudta meg a Telex a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Mint kiemelték, letartóztatást nem indítványoztak az ügyben.

Gyerekeket szállító buszban felejtettek egy négyéves kislányt, életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba – írtuk meg szerdán, majd kiderült, hogy még csütörtökön is kritikus volt az állapota.

A BUSZ A HELYI ÓVODÁBA VITTE A GYEREKEKET

A busz egyébként a helyi óvodába vitte a gyerekeket, a kislány elbújhatott, a leszálláskor pedig nem vették észre, hogy valaki még van a járműben. A kislányt szerda délután közel nyolc óra után találták meg az átforrósodott buszban, akkor már életveszélyben volt és mentőhelikopterrel szállították a debreceni kórházba. Az orvosok napokon keresztül küzdöttek az életéért, de péntek reggel a szervezete feladta a harcot.

EGY 56 ÉVES KUNHEGYESI LAKOST HALLGATTAK KI

A Karcagi Rendőrkapitányság szerdán még foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indított nyomozást, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként. Mint ma kiderült, az ügyben történtek változások, most már halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a rendőrség.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb