Mindenmás

Vége az egy éves káosznak: szombaton teljesen birtokba vehetik a szegediek az Oskola utcát

2021. június 21-én kezdődött meg az Oskola utca és a Stefánia rekonstrukciója Szegeden. Ez ez egy év viszont pikk-pakk elmúlt, és mint kiderült, szombattól teljesen birtokba vehetjük a megújult Oskola utcát. A végső munkálatok ezek szerint addig teljesen befejeződnek, így a hétvégére egy közös programra invitálják a szegedieket.

Vegyük birtokba együtt az Oskola utcát! címmel jelent meg a Biciklin Szeged rendezésében egy esemény a közösségi médiában, ami azt jelentheti, hogy vége az útlezárásoknak, tereléseknek, végre beáll a közlekedési rend az Oskola utca és a Stefánia környékén. Mint kiderült, ennek apropóján ünnepélyes, zenés felvonulásra várják a nyuszimotorosokat, kerékpárosokat és minden érdeklődő szegedit a Somogyi-könyvtár elé. Sőt, a legötletesebb résztvevőket fagyikuponnal és apró ajándékokkal lepik meg.

MEGLEPETÉSVENDÉGGEL KÉSZÜLNEK

A rendezvényen a Fricsay Ferenc Városi Fúvószenekar, és a Pavane Táncegyüttes műsorát is láthatjuk majd, és ígéretek szerint egy meglepetésvendég is érkezik a helyszínre. Az esemény tehát szombaton, június 18-án délután 16 órakor kezdődik, a Somogyi-könyvtár előtt.

Április végén még így álltak a munkálatok:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: you could check here
'Fel a tetejéhez' gomb