Mindenmás

Napi pakk: ragyogó napsütés, 31 fok, reszkessetek, szegedi szúnyogok!

Nem lesz panaszunk ma az időjárásra, ragyogó napsütésre számíthatunk Szegeden. Jó hír nekünk, rossz hír a szúnyogoknak, a földi kémiai irtás is folytatódik városunkban. Itt a szerda, mi pedig összekaptunk mindent, ami egy igazán lendületesen rajtoló szegedi reggelhez kellhet!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Jolán, Vid, Ábrahám, Bernát, Izolda, Jolanda, Sztella, Viola, Violetta és Zoé nevű olvasónknak! Születésnaposaink:

  • 95 éve született Foky Ottó animációsfilm-rendező, reklámgrafikus, Misi mókus és az első TV Maci kitalálója,
  • 59 éve Helen Hunt Oscar-díjas amerikai színésznő (Lesz ez még így se!),
  • 53 éve Ice Cube amerikai rapper-énekes, színész, producer, író (Játékosok klubja),
  • valamint 43 éve Fenyő Iván magyar színész (Szabadság, szerelem , S.O.S. szerelem, Made in Hungaria).

RAGYOGÓ NAPSÜTÉSSEL JÖN A SZERDA

Ma a napsütésé lesz a főszerep Szegeden, kevés felhő lesz felettünk. Csapadék nem valószínű térségünkben és már csak helyenként élénkülhet meg a szél. Hajnalban 13-15 fokra számíthatunk térségünkben, délután viszont már 27-31 fokos nyárias meleg ígérkezik.

RETTEGJETEK, SZÚNYOGOK!

Az elmúlt hét kifejezetten csapadékos, szeles időjárása miatt a tervezett szúnyoggyérítési munkák számos településen elmaradtak – írja a katasztrófavédelem hétfői közleményében, ahol azt is kiemelték, hogy az esősebb időszak után a településeken belül és környékükön is kiterjedt vízfelületek jöttek létre, amelyek élőhelyként szolgálnak a csípőszúnyoglárvák számára, ezért a héten földi kémiai irtást végeznek. Szeged sem marad ki ebből, ugyanis hozzánk szerdán látogat majd el a permetezős kocsi.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: why not check here
'Fel a tetejéhez' gomb