Mindenmás

Lángol egy kamion az M5-ösön, a Szeged felé vezető oldalon (frissítve)

Pénteken kettő óra után nem sokkal kigyulladt egy kamion az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Pusztavacs térségében, az 53. és az 54. kilométer között – írja a katasztrófavédelem.

Mint kiemelték, a leállósávban lévő jármű vezetőfülkéje és a vontatmánya ég. A dabasi hivatásos tűzoltók már oltják a lángokat, de egy vízszállító Monorról is a helyszínre tart.

FRISSÍTVE (16:09): TÖBB KILOMÉTERES A TORLÓDÁS

A rendőrség tájékoztatása szerint a leállósávon veszteglő jármű oltási és mentési munkálatai miatt a rendőrök a belső és külső forgalmi sávot lezárták, a forgalmat az örkényi kihajtónál leterelik az 5-ös számú főútra. Az autópályára Lajosmizsénél lehet visszatérni. Felhívták a figyelmet arra, hogy több kilométeres torlódás alakult ki, így akinek módjában áll, válasszon másik útvonalat.

FRISSÍTVE (16:42): ELOLTOTTÁK A LÁNGOKAT

A katasztrófavédelem honlapján azt írják, hogy sikerült eloltani a lángokat. Mint kiemelték, a kamion autókárpitokat szállított és a vezetőfülke, valamint a vontatmány is égett. A tűz a rakomány mintegy nyolcvan százalékát érintette. Az esethez a dabasi, a monori, a ceglédi és a nagykátai hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték az utómunkálatokat, amelyeket munkagép is segíteni fog.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Reggel egy autószállító borult fel az M5-ösön:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb