Szegedi Arcok

Amikor együtt dobban a V8-as szív: Ford Mustang-okkal leptek meg egy szegedi kisfiút a születésnapján

Születésnapos kisfiú vágyát teljesítette két szegedi V8-as betyár, Katona Imre és Véber László. A két Mustang-tulaj a Szegeden Láttam közösségi média csoportban értesült róla, hogy Eszter, a kisfiú anyukája olyan autóst keres, aki élményvezetéssel lepné meg a család kincsét a jeles napon. Mint Katona Imre megkeresésünkre elmondta, egy percig sem volt kérdés, hogy részt vesznek a szívmelengető kezdeményezésben.

“Lementünk a ház elé a férjemmel és a fiunkkal, majd egyszer csak két Mustang kanyarodott be a ház elé” – kezdte beszámolóját az anyuka, mint írta, a kisfiú rögtön észrevette az amerikai sportkocsikat. “A teljes család nevében mondhatom, hogy csodálatos élményben volt részünk. Autóztunk városon kívül, városban, és még egy közös fagyizás is a program részét képezte. A fiunk arca, a szeme csillogása azt hiszem mindent elárult” – számolt be róla Eszter, aki a közösségi médiában mondott köszönetet a két szegedi Mustang-tulajdonosnak.

Katona Imrét szerda délelőtt csíptük el telefonon, mint mesélte, az anyuka a fent említett csoportban dobta fel, hogy van-e olyan Mustang-gazdi, aki meglepné a születésnapos kisfiukat, aki pici kora óta arra gyűjt, hogy egyszer majd neki is lehessen egy V8-as gépszörnye. Imi figyelmét az őt tag-elő ismerősei hívták fel a kezdeményezésre, mint mondta, rögtön hívta Véber László barátját, számukra magától értetődő volt, hogy meglepik a kisfiút. A szegedi Mustang-tulaj beszámolója alapján a fagyizós-kocsikázós program fantasztikusan sikerült, Imre – aki maga is apuka – egy csodálatos kisfiút ismert meg tegnap.

Az alábbi kollázst a szervező anyuka töltötte fel a csoportba:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb