Mindenmás

Míg a Stefánián megritkult a gyep, addig a Sziksósfürdőnél húzódó új bicikliút mellett roppant jól érzi magát a gaz

A Stefánián “zöldellő” gyepnek betett a térségünket sújtó aszály, viszont a Sziksósfürdőnél húzódó új kerékpárút mellett a gaznak ez sem számít, hiszen lassan már az égig ér a parlagfű és a vadkender. Az állapotokról a Szegeden láttam csoportban hívta fel a figyelmet az egyik tag. Mint kiderült, a terület rendben tartásáért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. lenne a felelős.

A Szegeden láttam csoportba felkerült fotók alapján a kerékpárút mellett lassan tényleg az égig ér a gaz, leginkább a parlagfű és a vadkender érzi roppant jól magát a területen. Íme a fotók:

A kommentek között egyébként az is olvasható, hogy elméletileg a Magyar Közút szakemberei reggel már megkezdték a terület rendbetételét, így remélhetőleg hamarosan megszabadulunk a derékig érő gaztól, de addig is legalább egy zöldövezetben dúskáló kerékpárúton tekerhetünk Szeged mellett.

A STEFÁNIÁN A GYEP ADTA MEG MAGÁT

A József Attila sugárútra röhejesen felfestett járdavonal és a Stefániára telepített tankcsapdák után egy gyep nélküli gyepről posztolt Chovanecz Kata fideszes politikusnő, a sztori érdekessége a kókány kivitelezés mellett az, hogy a kivitelező több, mint 34 millió forint többletköltséget kért a meglévőre, hogy végül ez legyen az egészből:

Fotók: Hajó Róbertné Marta. Forrás: Szegeden láttam (FB).

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb