Mindenmás

Szerda reggeli közlekedési körkép: rendőri irányítás, zökkenőmentes haladás és kisebb fennakadások a belvárosban

Úgy tűnik, habár a Belvárosi híd lezárása alaposan megkavarta a szegedi közlekedést a szerda reggeli csúcsforgalomban már javult a helyzet, Gábor nevű Olvasónk fotói alapján rendőri irányítás mellett jól halad a forgalom a Bertalan híd közelében.

A Belvárosi hidat szombaton zárták le a híd dilatációs cseréje miatt egészen július 12-ig. A munkálatok forgalomkorlátozással járnak, szombat óta a hídon csak a tömegközlekedési és a hulladékszállító gépjárművek, taxik, gyalogosok, továbbá a forgalmi sávban a kerékpárosok közlekedhetnek. A fel nem sorolt gépjárművek (például a személyautók) a Bertalan hídon tudnak azóta kerülni.

Míg az elmúlt napokban hatalmas dugó és lépésben araszolás jellemezte e miatt a Bertalan hídon való közlekedést, addig Gábor nevű Olvasónk szerda reggel pozitív tapasztalatairól számolt be: rendőri irányítás mellett jól halad a forgalom.

Botond nevű Olvasónk jelezte, a József Attila sugárút és a Nagykörút sarkán is rendőri irányítás mellett jól halad a forgalom. Nem ilyen jó a helyzet azonban mindenhol a városban, Edina nevű Olvasónk beszámolója alapján a Kossuth Lajos sugárút és a Nagykörút kereszteződésében áll a forgalom, csak lépésben tudnak haladni az autósok ma reggel.

A képeket és a fotókat köszönjük Olvasóinknak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb