Mindenmás

Most már biztos: ALDI lesz a Dugonics téren

Véget ért az elmúlt hónapok sok-sok találgatása, hétfőn már hatalmas tábla hirdette a Dugonics téren az egykori Domus épületén, hogy a helyiségbe hamarosan ALDI költözik.

AZ OTT DOLGOZÓK SZERINT JÚLIUSBAN KI IS NYITHATJA KAPUIT AZ ÚJ ALDI

Az utolsó simításokat végzik a szakemberek a Dugonics téri üzlethelyiségben, ahol az épületre kikerült tábla szerint ALDI üzlet fog nyílni. Láhatóan a munkások már az árukészlet feltöltését végzik, az előkészületek előrehaladtát nézve a bevásárlóközpont akár heteken belül megnyílhat. Az ott dolgozók tudomása szerint is közel a nyitás, információik szerint júliusban már kinyithatja kapuit az új ALDI.

Tavaly július 31-én zárták be az egykori Domus Szeged épületét. Azóta foglalkoztatja a szegedieket, hogy vajon ki költözik be az egykori (kis)Tesco épületébe. Január végén már nagyban zajlottak a munkálatok, és az ott dolgozó munkások ráerősítettek arra a gyanúra, hogy ALDI fog nyílni a régi, szegedi Domus áruház helyén. Akkor rákérdeztünk az üzletláncnál, akik ezt írták:

“Köszönöm az ALDI Magyarországnak címzett megkeresését. Szeretném tájékoztatni, hogy az ALDI jelenleg nem tud információval szolgálni a sajtónak hálózatának bővítéséről. Amennyiben a vállalat üzletet nyit Magyarországon, azt megelőzően természetesen tájékoztatja vásárlóit és a sajtó képviselőit is.”

TAVALY NYITOTTAK ÜZLETET A MAKKOSHÁZI KÖRÚTON

A hosszas várakozás után tavaly július elsején megnyitotta harmadik üzletét Szegeden az ALDI. A volt Media Markt helyén, a Makkosházi körúton nyitottak új üzletet, ezzel Magyarország legnagyobb alapterületű ALDI áruházát birtokolják.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb