Kikapcs

Adománygyűjtő akcióval nyitott meg Szegeden az új ALDI

A hosszas várakozás után ma reggel megnyitotta harmadik üzletét Szegeden az ALDI. A volt Media Markt helyén, a Makkosházi körúton nyitottak meg, ezzel Magyarország legnagyobb alapterületű ALDI áruházát birtokolják. Az üzletlánc nem is akárhogy startolt el, a nyitás napjára ugyanis a Kisállatokért és Környezetért Alapítvány adománygyűjtő standját is felállították, így egy nemes akcióhoz járultak hozzá.

Az üzletlánc így írt Facebook oldalán: “A nyitás napján a Kisállatokért és Környezetért Alapítvány adománygyűjtő standját is megtaláljátok az üzlet előtt. A leadott adományokkal a gazdátlan kisállatok befogadását segítő, hódmezővásárhelyi szervezetet támogathatjátok.”

A német tulajdonban lévő szupermarket ezáltal már a harmadik üzletét nyitotta meg Szegeden. Az ALDI egyébként 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg több mint 147 üzlettel. Jól láthatóan a vállalat folyamatosan tovább terjeszkedik, ezúttal Szegeden 20 új munkahelyet teremtettek és a tervek szerint tovább bővülnek majd. Alig egy hónappal ezelőtt még így álltak:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb