KözéletVideo365

Frissítve: ketten haltak meg a szerb határon lezajlott migráns-csetepatéban, egy 16 éves lány válságos állapotban van (videóval)

Helyi információk szerint afgánok és pakisztániak csaptak össze szombat hajnalban a magyar határ közelében a szerbiai Szabadkánál. A lövöldözésben ketten meghaltak, többen súlyosan megsérültek, egy 16 éves lány válságos állapotban van – írja az Origo.

Mint pár órával ezelőtt megírtuk, migránsok két csoportja támadt egymásra lőfegyverekkel szombat hajnalban a magyar határhoz közeli szabadkai erdőben, a helyszíni beszámolók szerint több súlyos sérült van, a rendőrség, a katonaság és a mentőszolgálat is nagy erőkkel vonult a helyszínre.

A Blic szerb hírportálnak nyilatkozva egy helyi lakos azt mondta,

afgán és pakisztáni migránscsoportok csaptak össze.

Információik szerint a migránsok késekkel és fegyverekkel is támadtak egymásra a magyar határ közeli erőben. A helyiek hajnalban riasztották a rendőrséget, akik a fegyverropogásra lettek figyelmesek. Több súlyos sérültet, köztük egy 16 éves lányt is kórházba vittek.

A helyiek beszámolói szerint a mentők folyamatosan szállítják a sérülteket, Makova Sedmica települést – amelynek a közelében történt a lövöldözés – a rendőrség lezárta, nem lehet sem elhagyni, sem belépni a területére. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb