Mindenmás

Halálos baleset történt a 43-ason, fának ütközött és kigyulladt egy autó (18+)

Fának ütközött és kigyulladt egy személyautó a 43-as főút 22-es kilométerénél, Kiszombor térségében, a Ferencszállás felé vezető szakaszon – adta hírül a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság negyed 8 után pár perccel. Az autó a tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett, a fa körül pedig kétszáz négyzetméteren meggyulladt a száraz avar.

A lángokat a makói hivatásos tűzoltók fojtották el, mint a hivatalos közlemény írja, az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Nem hivatalos forrásainkból úgy tudjuk, halálos baleset történt. Az autó a felismerhetetlenségig összetört és kiégett, annyira, hogy sem a gépjármű típusát, sem az elhunyt személy nemét nem tudták megállapítani.

FRISSÍTVE: MÉG MINDIG TELJES AZ ÚTZÁR

Cikkünk megjelenését követően közleményt kaptunk a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától, amelyben azt írják, még mindig tart az útzár (19:27). A rendőrségi levelet változtatás nélkül közöljük:

“Halálos közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van érvényben a 43-as számú főúton Kiszombor és Ferencszállás között.

A baleset 2022. július 2-án, valamivel 19 óra előtt történt a 43-as számú főút 22-es kilométerszelvényében, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy autó az útról lesodródott és fának ütközött. A balesetben az autó vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. 

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!”

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: magnetisch speelgoed
'Fel a tetejéhez' gomb