Mindenmás

Elszabadultak az indulatok: tíz centis pengehosszúságú késsel szurkálta meg vitapartnerét egy férfi Szegeden

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki megkéselte vitapartnerét idén télen, Szegeden – olvasható az Ügyészség csütörtöki közleményében. Mint írják, az eset januárban történt, és a férfi egy 10 centiméter pengehosszúságú késsel támadt riválisára.

A vádirat szerint a férfi január 19-én üzenetet írt volt barátnőjének, aki a sértettel élt párkapcsolatban. A nő beszámolt erről a sértettnek, ezért a férfiak között telefonos üzengetések formájában vita alakult ki. A férfiak megállapodtak abban, hogy nézeteltérésüket személyes találkozás során rendezik. A sértett ezért a férfi lakásához hajtott, ahol a vádlott egy zsebkést magánál tartva várta. A dulakodássá is fajuló vitájuk során a férfi a 10 centiméter pengehosszúságú kést elővette, és azzal többször megszúrta a sértettet. A férfinak sikerült lefognia támadója karját, aki már nem tudta megszúrni, majd a vitát befejezve mindketten távoztak a helyszínről.

MARIHUÁNÁT IS TALÁLTAK NÁLA

A közlemény szerint a sértettnek több könnyebb, és egy súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülése keletkezett, az életveszélyes sérülések kialakulása csak a védekezésének köszönhetően maradt el. A rendőrök a nyomozás során a férfi lakásán marihuánát is találtak. A főügyészség a terheltet életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének elkövetésével és kábítószer birtoklásának vétségével vádolja. A férfi bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

A történtekről már akkor is írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb