Szegedi Arcok

Hajszálon múlt: Piros lámpánál telefonozó autós gázolt el majdnem két kislányt Szegeden

Vezetés közben nyomkodta a telefonját az a fiatal szegedi autós, aki kis híján két kislányt és az édesanyjukat gázolta el Szegeden, a Csongrádi sugárúton a napokban. Az esetről beszámoló nagymama szerint a tragédia egy másodpercen múlt, a megmentő pedig egy “kagylós kisvödör” volt.

“Angyalok és Isten igen is van” – kezdte a beszámolót egy Rita nevű szegedi nagymama, mint írta, az eset két napja, a 2-es villamos végállomásánál történt 18 óra körül, a Csongrádi sugárút 102. előtti jelző lámpás átkelőhelyen. Mint írta, a lánya a két és fél, illetve egy 9 hónapos kislányával készült átkelésre, közben a nagyobbik gyermekével vitatkozott, hogy rakják el a “kagylós kis vödröt”, aki ragaszkodott hozzá, hogy kézben akarja vinni azt. A vödör tartalma végül pont a zebra elején borult ki. A trió megállt, hogy felszedjék a tartalmát, emiatt lekésték a zöld jelzést.

Ez volt a szerencséjük:

…a beszámoló szerint ugyanis pont, ahogy zöldre váltott a lámpa, egy telefonját babráló fiatal sofőr áthajtott a (neki) piros jelzésen, lassítás nélkül.

A feldúlt nagymama sorait itt inkább nem idézzük szó szerint, az írásban itt néhány ízesebb jelző érkezett a sofőrről és említésre kerül az autó márkája is (igen, Bajorországban gyártják). “Ha nem borul ki a kagylós vödör elgázolt volna egy anyát és annak két kislányát, bele se merek gondolni mi lett volna ha…” – írja Rita, aki hozzátette, nem hiába hívja a lánya Csodababáknak az unokáit.

A részletes beszámolót a Szegeden Láttalak nevű Facebook csoportban találod meg.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวกีฬา
'Fel a tetejéhez' gomb