Mindenmás

Besurranó tolvaj járja a Fürj utcát Újszegeden, akkor is lop, ha a tulaj a házban van

“Tartsátok zárva az erkélyt, egy besurranó elvitte a kanapéról a táskámat, miközben a konyhában voltam” – írta hétfőn egy tag az Újszeged, az én otthonom Facebook csoportba. Mint kiderült, a Fürj utcában történt az eset és nem először. A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a feltételezett elkövetőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A poszt alatt egy kommentelő azt írta, hogy egy hete, múlt kedden is volt besurranó tolvaj a Fürj utcában, miközben otthon volt a tulaj. A rendőrség ezért elfogatóparancsot adott ki július 12-én a feltételezett elkövető ellen lopás bűncselekménye miatt. Mint írják, K. Zsolt:

  • rövid barna hajú,
  • arcszőrzete pedig szakállas.

Felhívták a figyelmet arra, hogy aki az itt látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22).

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitánysága 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb