Mindenmás

Kigyulladt a Bajai úti nádas (frissítve)

Tűz ütött ki a Bajai út mellett, a nádas ég – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől. A tűzoltók már úton vannak, az olvasói fotók pedig folyamatosan jönnek – hálás köszönet értük:

  • Dávidnak,
  • Gabinak,
  • Zsoltinak,
  • Erikának,
  • és Katának!

FRISSÍTVE: ÚJABB TŰZESETEK INDULTAK

A Bajai úti mellett újabb két tűzesethez riasztották a szegedi tűzoltókat, mint Molnár Krisztinától, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtófőnökétől megtudtuk, akárcsak tegnap, ma is a Szegedi Vadaspark és a Lövölde utca mellé kellett kivonulniuk.

Nem hivatalos forrásaink szerint a hatóságok szándékos gyújtogatás-sorozatra gyanakodnak, amely pár hete Szegeden kezdődött. 

@szeged365

Szándékos gyújtogatás-sorozatra gyanakodnak, egyszerre három tüzet oltanak éppen Szegeden! Köszi a videót, Peti!

♬ eredeti hang – Szeged365

FRISSÍTVE: TÖBB, MINT TÍZ HEKTÁRON ÉG A NÁDAS

Több mint tíz hektáron ég a nádas Szeged határában – írta frissen kiadott közleményében a katasztrófavédelem. A lángokat nagy erőkkel oltják a tűzoltók, a helyszínre riasztották a szegedi, a ruzsai, a hódmezővásárhelyi, a makói, a szentesi, a kiskunfélegyházi és a kisteleki hivatásos, továbbá a sándorfalvai, a balástyai, a mórahalmi és a Tisza önkéntes tűzoltó egyesület tűzoltóit.

@szeged365

Újabb olvasói videó a tűzesetről, a Bajai út mellől. Köszi!!!

♬ eredeti hang – Szeged365

FRISSÍTVE (20:24) ELOLTOTTÁK A TÜZET A BAJAI ÚTON, ERRE ÁTTERJEDT A MATY-ÉRRE

Bár hat óra megfeszített munkájával sikerült megfékezni a Bajai úti lángokat, a tűz este 8 előtt átterjedt a Maty-érre, tudtuk meg Katasztrófavédelmi forrásainktól. Mint mondták, a tűzoltók körülhatárolták, és lekerítették a Bajai úti tüzet, jelenleg már az utómunkálatok zajlanak, viszont a lángok átterjedtek egy kisebb területen a Maty-érre is, ahol már megkezdték annak oltását a szakemberek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb