Mindenmás

Eloltották a Bajai úti tüzet, erre átterjedt a Maty-érre

Bár hat óra megfeszített munkájával sikerült megfékezni a Bajai úti lángokat, a tűz este 8 előtt átterjedt a Maty-érre, tudtuk meg Katasztrófavédelmi forrásainktól. Mint mondták, a tűzoltók körülhatárolták, és lekerítették a Bajai úti tüzet, jelenleg már az utómunkálatok zajlanak, viszont a lángok átterjedtek egy kisebb területen a Maty-érre is, ahol már megkezdték annak oltását a szakemberek.

A szakemberek hat órán át oltották a lángokat, 10 település önkéntes és hivatásos tűzoltóinak sikerült megfékeznie, viszont a tűz átterjedt a Maty-érre, ott kisebb területen, 20 nm-en ég, a szakemberek már megkezdték azon a részen is az oltást.

Tűz ütött ki a Bajai út mellett, a nádas ég – írtuk meg elsőként délután két óra után. Több mint tíz hektáron égett a nádas Szeged határában. A lángokat nagy erőkkel oltották a tűzoltók, 10 település önkéntes és hivatásos tűzoltói fékezték meg: a helyszínre riasztották a szegedi, a ruzsai, a hódmezővásárhelyi, a makói, a szentesi, a kiskunfélegyházi és a kisteleki hivatásos, továbbá a sándorfalvi, a balástyai, a mórahalmi és a Tisza önkéntes tűzoltó egyesület tűzoltóit.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai ดูดวง
'Fel a tetejéhez' gomb